Bingo i mobilen

Det har blivit allt vanligare att bingo spelas i mobilen då alltmer avancerade och användarvänliga smartphones har utvecklats och blivit allmängods. Visserligen erbjuder inte alla sajter bingospel i mobilen, men de flesta stora bingosidor på nätet har valt att satsa på detta för att göra spelet mer lättillgängligt.

BingorumSpela gratisInsättningsbonusReload-bonusTill Bingorummet
50 kr Gratis!100% max
100 kr
Ja
Nej300% bonus upp till 600 krJa
Ja100% max
2000 kr
Ja
Ja400 krNej
JaNejTillsammans-
jackpott
50 kr Gratis!100% max
1300 kr
Ja
100 kr Gratis!200% max
2000 kr
50% Vinstdelning
Jackpot

Så spelar du bingo i mobilen
Att spela bingo på mobilen är minst lika enkelt som att spela på en dator. Det finns många bingoappar som låter dig spela för låtsaspengar, vissa appar låter dig dessutom spela för riktiga pengar. Till exempel erbjuder sidan Maria.com bingospel i mobilen sedan 2013, vid sidan av spelautomater och andra casinospel i mobilen. Att få tillgång till spelen är inte svårt, du behöver bara öppna webbläsaren på din mobil och surfa in på Maria.com så kommer du automatiskt till mobilversionen av sidan. Andra sidor som erbjuder spel i mobilen fungerar på liknande sätt. Bland dessa kan nämnas Bertil.com och Unibet.

Bingo i mobilen

iOS och Android
För att du ska kunna spela måste mjukvaran vara kompatibel med din smartphone. För det mesta fungerar dock spelen både i iOS och Android. Så länge du har tillgång till mobildata eller kan koppla upp dig till wifi-nätverk kan du därför spela på mobilen eller surfplattan var och när du vill, i soffan, i kön eller på resan. För det mesta kan du också chatta med andra spelare som vanligt.
Ska du spela med riktiga pengar måste du så klart ha ett konto registrerat på spelsidan. Vanligtvis kan du helt enkelt registrera ett konto genom att fylla i dina personuppgifter på datorn eller mobilen, sedan är det bara att sätta igång att spela.

Kampanjer
Du kan för det mesta använda välkomstbonusar och andra kampanjer även när du spelar i mobilen. Det finns också specialkampanjer för mobilspelare, oftast rör det sig om insättningsbonusar eller free spins på spelautomater.
Något många undrar är om säkerheten för spel på mobilen är lika hög som när man spelar på datorn. Svaret på det är att det är det, under förutsättning att du tar samma försiktighetsåtgärder, till exempel aktsamhet mot virus.