Hitta bästa bingosajten

Har du aldrig spelat bingo tidigare? Eller har du spelat i en vanlig bingohall och har lust att prova att spela över nätet? Du bör då läsa denna text som tar upp hur en bingohall (även kallad bingosajt) på nätet är uppbyggd. Som ny spelare behöver du därför inte känna dig vilsen första gången du provar att spela på nätet.

En bingohall på nätet är ett forum där spelet äger rum. Eftersom det finns ett stort utbud av bingosajter måste man först hitta en lämplig. Du kan börja med att läsa oberoende recensioner över bingohallar på nätet. Där kan du hitta en hel del information som gör ditt val enklare.

Gratiserbjudanden
När du väl hittat en passande bingohall måste du registrera dig på sidan. Därefter kan du börja utforska hur hallen är utformad. Ofta får du en så kallad startbonus eller erbjudande som låter dig testa de olika spelen utan att du behöver sätta in pengar. På så sätt kan du lära dig känna den bingohall som du har valt.

Brickan
Den viktigaste delen av bingohallen är naturligtvis brickan. Du köper helt enkelt de brickor du vill ha och använder dem när du spelare. Köpet äger rum på det kontot du får när du registrerar dig och du betalar med bonusar du fått eller pengar som du satt in. Kontot är för det mesta väl synligt och du kan enkelt klicka dig vidare för att få en översikt över de transaktioner du har gjort.

Bollrännan, chatt mm.
Bollrännan är en annan viktig del av bingohallen, det är där numren på bollarna visas. Även chatten har en viktig funktion och är uppskattad av spelaren. Chatten fungerar som support och du har möjlighet att interagera med andra spelare medan du spelar. Här finns också särskilda chattvärdar som du kan ställa frågor till, och ibland ordnar de specialtävlingar direkt i chatten.