Bingo på Facebook

För dig som gärna hänger på Facebook går det numera också att spela bingo där. Det finns ett stort antal applikationer att välja mellan, från gratisvarianter till spel där du kan satsa Facebook credits och vinna riktiga pengar.

Populära bingospel
Det finns många varierade och spännande bingospel som ofta dessutom innehåller chattrum precis som de vanliga bingosidorna på nätet. Ett av de populäraste bingospelen på Facebook är Speed Bingo. Utbudet är stort och vanligtvis kan du hitta både gratis- och betalvarianter av de vanligaste bingospelen.

Bingo på Facebook

Bingosajter med fanpages på Facebook
Många stora bingosajter har också sidor på Facebook. Ett exempel på det är den svenska bingosidan MamaMia Bingo. Varje dag har de tävlingar för sina fans där man kan vinna gratis spelpengar. Om du går med i en sådan sida så ser du alla uppdateringar i din feed på Facebook, du kan därför enkelt följa allt som händer och vara säker på att inte missa några tävlingar eller specialerbjudanden.

Att bli fan av en sida på Facebook är enkelt, oftast har sidan en ”like/gilla”-knapp i blått som alltid ser likadan ut om den kommer från Facebook. Om du har ett Facebookkonto är det bara att klicka på den, så följer du inläggen på sidan och kan delta i tävlingar och få specialerbjudanden. Ibland finns det en så kallad ”blue box” där man ser innehållet från Facebooksidan med antalet fans, bilder på fans och det senaste inlägget. Du kan också klicka på ”like/gilla”-knappen där för att bli ett fan av sidan.