Pengaöverföringar

När man spelar bingo på internet sätter man in pengarna på ett spelkonto, och använder dessa för att köpa bingobrickor. Det är inte konstigt om man tvekar att överföra pengar till en sida man nyss hittat på internet och inte vet så mycket om. Om det rör sig om en licensierad bingohall är det dock mycket säkert att göra det, de använder säkra betalningssystem och krypterar alla information. Ta reda på om bingohallen har licens, läs också recensioner och oberoende granskningar för att försäkra dig om att den är pålitlig innan du öppnar ett konto.

När du väl bestämt dig för att göra detta finns det flera olika sätt du kan använda för att sätta in eller ta ut pengar. Tänk dock på att bingohallarna ofta tar ut en avgift när du gör detta, beroende på vilken metod du använder. Läs mer om detta på bingohallarnas hemsidor. Bland de metoder som finns är:

Kortbetalning
Det vanligaste sättet att föra över pengar till bingohallarna är att använda kontokort som VISA eller Mastercard. Du skriver helt enkelt in ditt kortnummer och anger det belopp du vill föra över. Det är bekvämt, men försäkra dig om att datorns anslutningen är säker.

E-plånbok
På senare år har det blivit populärt att överföra pengar med så kallade e-plånböcker.  Neteller är den mest kända, andra är moneybooker och Click2Pay. Man kopplar den helt enkelt till kortet och kan sedan enkelt använda den till att betala med, utan att behöva skriva om numret om och om igen.  Metoden är vanligtvis säker.  E-plånboksföretagen brukar göra stickprov på sina kontoinnehavare där man få får skicka in en kopia av sina identitetshandlingar, för att visa att man är den man utger sig för att vara.

Banköverföring
Banköverföring är det säkraste sättet att föra över pengar, men tar längre tid  än om man använder kontokort eller e-plånböcker. Om du har internetbank kan det gå smidigt, men ofta tar det några dagar innan pengarna är överförda. Det kan dock vara ett bra val om man gjort större vinster.  Dessvärre finns detta alternativ bara på ett fåtal bingosidor.